Kártyás fizetés

Bankkártyával fizetnél? 

Az OTP Mobil Kft az internetes vásárlás és a mobilvásárlás területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatás portfólióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon, jelenleg két fő szolgáltatást nyújtva. 

SimplePay online fizetési megoldás 

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában így a Mosolyka Flow -ban is választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát. 

Simple mobilalkalmazás 

Az okostelefonokra letölthető Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással: parkolójegy, autópálya-matrica, mozijegy, könyv, taxi, ételrendelés, koncertjegy, színházjegy is vásárolható egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes, Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre egyaránt telepíthető. A mobilvásárlás során az alkalmazásban bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA és AMEX típusú kártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért. A későbbi gyors vásárlások érdekében a bankkártya elmenthető. További információért látogass el a simple alkalmazás  honlapjára. Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat kukac simple pont hu 

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a SimplePay Online Fizetési Megoldásokról, és az online vásárlással kapcsolatban találsz információkat. Melyek a tranzakció lépései? A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindíthatod a tranzakciót. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk a szolgáltató oldalára. 

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Elfogadott kártyatípusok