Mind szeretjük+2db ajándék szendvicskrém

8283 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Igazi csodanap, amikor kinyitom a hűtőnket és ezek a finomságok mind benne mosolyognak rám. Válogathatok és akár minden nap mást kenhetek a szendvicsbe, vagy akár összepárosítom őket. Van a csomagban: Lilahagyma lekvár, Fokhagymás batátatánc, Petrezselyem pesto, Füstölt padlizsánkrém, Csókálló fokhagyma, Cékla tormával, Paradicsomos padlizsánkrém, Petrezselymes zellerkrém egy AJÁNDÉK Pikáns BatátaTánc és egy AJÁNDÉK Fokhagymás BatátaTánc

Teszem őket pirítósra, szendvicsbe és tésztára. Feldobom vele a sült zöldségeket vagy a házi pogácsákat, lángosokat.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők és tápérték a külön elérhető finomságok alatt található egyenként!

Kivételes esetben, ha a csomagból 1 max. 2 féle finomság nem elérhető, behelyettesítjük hasonlóval a kategóriájából. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a megrendelés leadásakor kérlek megjegyzésbe írd bele, ha valamelyiket semmiképp sem hagynád ki. Mi pedig nagyon igyekszünk.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka