Sankó kedvencei+1db ajándék szendvicskrém

3560 Ft

13 készleten (utánrendelhető)

Összeválogattam Sankó kedvenc szendvicskrémeit, amiket nem tud megunni. Van a csomagban: Petrezselymes zellerkrém, Cékla tormával, Füstölt padlizsánkrém, Paradicsomos padlizsánkrém egy AJÁNDÉK Fokhagymás BatátaTánc.

Teszem Neki pirítósra, szendvicsbe és tésztára. Feldobom vele a csicseriborsó rántottánkat vagy a sós-magvas stanglikat. Ha valamelyiket különösen imádod, külön is kaphatóak!

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők és tápérték a külön elérhető finomságok alatt található egyenként!

Kivételes esetben, ha a csomagból 1 max. 2 féle finomság nem elérhető, behelyettesítjük hasonlóval a kategóriájából. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a megrendelés leadásakor kérlek megjegyzésbe írd bele, ha valamelyiket semmiképp sem hagynád ki. Mi pedig nagyon igyekszünk.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka