Sankó kedvencei+1db féláras szendvicskrém - Előrendelhető!

Összeválogattam Sankó kedvenc szendvicskrémeit, amiket nem tud megunni.

Teszem Neki pirítósra, szendvicsbe és tésztára. Feldobom vele a csicseriborsó rántottánkat vagy a sós-magvas stanglikat. Ha valamelyiket különösen imádod, külön is kaphatóak!

A csomagban:

Elfogyott

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők és tápérték a külön elérhető finomságok alatt található egyenként!

Kivételes esetben, ha a csomagból 1 max. 2 féle finomság nem elérhető, behelyettesítjük hasonlóval a kategóriájából. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a megrendelés leadásakor kérlek megjegyzésbe írd bele, ha valamelyiket semmiképp sem hagynád ki. Mi pedig nagyon igyekszünk.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka