Batátatánc pikáns 100g

Az egyik álmom, hogy itt a Földi létben táncolhassak a két lábamon. A batátakrémet imádom és sokszor is eszem, így együtt pedig BatátaTáncként gyakran előttem a cél – a tánc – és ez segíti megvalósítani az álmot, motivál.

Teszem pirítósra, szendvicsbe és tésztára. Feldobom vele a csicseriborsó rántottánkat vagy a sós-magvas stanglinkat.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

1190 Ft

28 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: batáta, étolaj, olivaolaj, vöröshagyma, só, chili paprika Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 150kj/36kcal, zsír 5g, telített 0g, szénhidrát 3g, ebből cukor 0g, rost 0g, fehérje 3g, só 1,2g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka