Bözödi Alakor Liszt Teljes Kiőrlésű 500g

790 Ft

Isteni kovászolt kenyeret lehet belőle készíteni. Karakteres és testes íze van, nincs szétfinomítva. Ahogy szoktam mondani, van benne anyag. Glutént tartalmaz.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

 

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% bözödi kövön őrölt alakorfinomliszt, teljes kiőrlésű allergén: glutén Átlagos tápérték 100g termékben: energia 1409kj/333kcal, zsír 1,24g, telített 0,54g, szénhidrát 63,74g, ebből cukor 1,15g, rost 9,15g, fehérje 12,3g, só 0,01g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka