Bözödi Alakor Száraz Tészta Orsó Teljes Kiőrlésű 250g

799 Ft

Jól tud esni a karakteres íze ennek a tésztának. Teljes kiőrlésű alakorbúzából készült, tojásmentes száraztészta, ami glutént tartalmaz.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Összetevők: teljes kiőrlésű alakorbúzaliszt, víz

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% bözödi kövön őrölt alakorfinomliszt, víz, allergén: glutén Átlagos tápérték 100g termékben: energia 564kj/133kcal, zsír 0,5g, telített 0,2g, szénhidrát 26,0g, ebből cukor 0,5g, rost 3,7g, fehérje 4,9g, só 0,0g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka