Hajdina gluténmentes 500g

775 Ft

14 készleten

Legtöbbször levesbetétnek használom tészta helyett, vagy zöldséges hajdina köretnek a főfogáshoz. Közben pedig kása és desszert alapnak is kiváló. Rizs, tészta mellett változatos köretként jól felhasználható. Karakteres íze számomra kellemes. Kimondottan tápláló étel.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% hajdina Átlagos tápérték 100g termékben: energia 1519,81kj/363kcal, zsír 3,4g, telített 0,8g, szénhidrát 17,5g, ebből cukor 0g, rost 10g, fehérje 13,25g, só 0,05g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka