Hello örömteli nap nasigolyó válogatás 6 X 6 db + 1 db Krémem szépen AJÁNDÉK

Egy kis apróságnak tűnő dologtól is sokkal jobban tud indulni a reggelem. Az egyik legjobb dolog Sankó mellett ébredni, fogni a kezét és élvezni a puszijait, de ezt az élményt nem tudom becsomagolni és magammal vinni a nap folyamán. Viszont egy finom teával, egy rövid, de annál hatékonyabb meditációval és ezekkel a finom glutén és hozzáadott cukormentes nasigolyókkal még jobbá tudom tenni a napom. Próbáld ki és mosolyogva fogsz enni, mert FIIIINOOOOMAK és tudod, hogy még van belőle több is, mert ügyesen betáraztál olyan napokra is, amikor egy tasaknál nem állsz meg.

 

Van a csomagban: 2 tasak málnás brownie, 2 tasak citrom pisztácia, 2 tasak kávés, 2 tasak áfonyás,2 tasak mogyoróvajas, 2 tasak goji és kókusz,  + AJÁNDÉK 2 DB Krémem szépen szendvicskrém.

11 készleten (utánrendelhető)

TermékMennyiség

Csomag összen: Ft9,950.00

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Minden finomság külön megtalálható a webshopban, ahol az összetevőket és a tápértéket is megtalálod.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka