Kendermagliszt 250g

590 Ft

9 készleten

Kenyérsütéshez szeretem használni, de tökéletes sós sütikhez is és kásák tápanyaggal való felturbózásához is. 

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Hiányoltam a környezetbarátabb csomagolású alapanyagokat a konyhámban. Így megálmodtuk és meg is valósítottuk őket. Te milyen alapanyagnak örülnél még? Van már jó pár, nézz még szét az alapanyagok között. 

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% kendermagból készült liszt Átlagos tápérték 100g termékben: energia 2557kj/617kcal, zsír 51g, telített 5,1g, szénhidrát 2,4g, ebből cukor 2,2g, rost 10g, fehérje 33,7g, só 0,03g

 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka