"Már vártalak" meglepetés MAGAMNAK

Minden hónapban meglepetést kapni ?! Ohh, ez csupa izgalom már most imádom és várom! Főleg, ha az hasznos vagy igazán finom és még a testünk is szereti. Olykor meglepek barátot, ismerőst, szomszédot, hogy az ajtajában várja egy kis meglepetés. Olykor pedig magamat is meglepem. Főképp idővel, “énidővel”, de van hogy azt megfűszerezem egy kis aprósággal. Finom ízekkel, teával.

Egy illatos szappannal egy új recept kipróbálásával és annak kreatív megvalósításával. Ha örülnél  havonta egy meglepi doboznak, benne általam szívvel-lélekkel válogatott finomságoknak, hasznos kiegészítőknek, melyek célja az elme, a test és a lélek feltöltése is, akkor imádni fogod a “Meglepetés MAGAMNAK” dobozkát. Alig várom, hogy “letehessük az ajtód elé” és az izgalmat, ahogy kinyitod. Vajon a küszöbödön landoló (nyugi nem hagyja ott a futár, valójában a kezedbe adja) mit tartalmaz ebben a hónapban? Valami érdekességet, nem várt izgalmakat? Azon vagyok, hogy imádd minden pillanatát és várd örömmel a következőt. 

Ha ezt választod, akkor ezután, minden hónap első hetében érkezik a csomag utánvéttel, vagy igény szerint előreutalással, amíg úgy érzed, hogy ez számodra élményt és szuper ízeket ad.

9900 Ft

6 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka