Meglepetés doboz MAGAMNAK

Meglepetést kapni jó! Főleg, ha az hasznos vagy igazán finom és még a testünk is szereti. Olykor meglepek barátot, ismerőst, szomszédot, hogy az ajtajában várja egy kis meglepetés. Olykor pedig magamat is meglepem. Főképp idővel, “énidővel”, de van hogy azt megfűszerezem egy kis aprósággal. Finom ízekkel, teával.

Egy illatos szappannal egy új recept kipróbálásával és annak kreatív megvalósításával. Mostantól, ha egy kis meglepetésre vágysz, válaszd bátran a “Meglepetés MAGAMNAK” dobozkát, amibe olyat finomságokat és meglepetést teszek Neked, aminek szerintem örülni fogsz. Alig várom, hogy “letehessük az ajtód elé” és az izgalmat, ahogy kinyitod. Vajon a küszöbödön landoló (nyugi nem hagyja ott a futár, valójában a kezedbe adja) mit tartalmaz ebben a hónapban? Valami érdekességet, nem várt izgalmakat? Azon vagyok, hogy imádd minden pillanatát. 

4900 Ft

10 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka