Mosolyka lelkierő-növelő exkluzív 58 perces előadás felvétele

Évekkel korábban volt egy olyan előadásom, ami  akkor óriási hatással volt sokakra. Közel ezer ember ült aznap a teremben, és hallgatta meg. Készült is róla egy 58 perces felvétel, amit eltettem emlékbe, és nem volt elérhető sehol, senkinek. Néhány napja előkerestem, és megnéztem. Még rám is hatással volt, a végén csak ültem, és potyogtak a könnyeim. Nem a szomorúságtól! Sokkal inkább az örömtől, hogy élek!  Újra hallottam a történeteim, de most hallgatóként és hozzásegített, hogy éldegélés helyett IGAZÁN ÉLJEK továbbra is.

Bízom abban, hogy megtalálod benne azt, ami most számodra jó érzést ad, hogy épp jókor jön az életedbe.

5990 Ft

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka