Örömteli ízek ajándékutalvány 10.000 Forint értékben

Imádok meglepni számomra fontos Lelkeket és azt személyes ajándékkal tenni. Most pedig még inkább itt van az időszaka. Viszont van olyan ismerősöm, akinél azon túl, hogy tudom tudatosan táplálkozik és imádja a finom ízeket, nem vagyok benne biztos, hogy azok a kedvenc ízei, ami nekem. Így inkább kézen fogom és képletesen elkísérem a “svédasztalhoz”, ahonnan kedvére kóstolhatja meg a finomságokat.

Az általad választott értékű utalványt kézzelfogható formában küldjük ki számodra egy kóddal rajta, üresen hagyva az ajándékozott nevét. Te fogod ráírni, Ő pedig 3 hónap alatt bármikor beválthatja nálunk. Az összeg tartalmazza már a kiszállítás díját.  Így neki már csak választania kell és kiélvezni az ízeket, közben pedig Rád gondolni szeretettel és hálával.

Ne feledd a 100% NYAMI GARANCIA az ajándékutalvány felhasználása során is érvényes, ami azt jelenti, hogy ha valamelyik finomság nem nyerte el a tetszését, küldünk helyette mást, míg azok az ízlelőbimbók is mosolyognak ezerrel nála.

10000 Ft

8 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka