Parajdi só 500 g (Gluténmentes)

290 Ft

4 készleten

Van egy számomra kedves Magyar népmese a sóról és benne egy nagy bölcsesség: úgy szeretlek, mint az emberek a sót!

Csak akkor tűnik fel a só értéke, amikor épp elfogy.

Az életben is egyszer minden elmúlik, “elfogy”. Azok a bizonyos pillanatok is, a kérdés, hogy amikor ott vannak értékeljük-e őket?

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% Parajdi só  Átlagos tápérték 100g termékben: energia 0 kj/0 kcal, zsír 0 g, telített 0 g, szénhidrát 0 g, cukor 0g, rost 0 g, fehérje 0 g, só 99,5 g

 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka