Pirított Vöröshagyma 860g

890 Ft

10 készleten

Gyerekként a hagymát nem szerettem, ma imádom és főképp mikor frissen van felvágva és roppanós. Viszont van amikor gyorsan kellene egy kicsi az ételhez vagy alá, de nem lenne jó hagymaszagúnak lenni és kisírni a fejemet. Akkor tökéletes ez az előkészített változat. Le is van pirítva már.

Jelenleg 5% étolajban vannak a hagymácskák, így külön a főzéshez nem szoktam olajat használni. Szeretném idővel olíva olajra cserélni, mert én jobban kedvelem annak használatát.

Tudtad, hogy ha olajos ételeket eszel, akkor a jégcsapretek ital fogyasztásával könnyedebben kiüről szervezetedből a felesleges olaj? Receptekhez fel fogom tölteni hogyan érdemes csinálni. Szuper dolog, mert támogatja a fogyást is és a narancsbőr halványítását. Én most naponta iszom, mert jön a bikini szezon.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

 

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: hagymakocka, étolaj 5%, só Átlagos tápérték 100g termékben: energia 322kj/77,1kcal, zsír 3,6g, telített 0g, szénhidrát 16,5g, ebből cukor 3,9g, rost 0,7g, fehérje 1,5g, só 1,3g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka