Quinoa liszt 250g

1090 Ft

5 készleten

Palacsintának szuper alapanyag, de kásának is zseniális. Olykor belesütöm a kenyérbe vagy tejet készítek belőle. 

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Hiányoltam a környezetbarátabb csomagolású alapanyagokat a konyhámban. Így megálmodtuk és meg is valósítottuk őket. Te milyen alapanyagnak örülnél még? Van már jó pár, nézz még szét az alapanyagok között. 

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% fehér quinoa Átlagos tápérték 100g termékben: energia 1541kj/368kcal, zsír 6,1g, telített 1,6g, szénhidrát 64,2g, ebből cukor 0g, fehérje 14,1g, só 0,012g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka