Rebarbarás szamóca brownie alap

2950 Ft

Elfogyott

A csomag tartalma, – ami több browneihez is elegendő plusz jammel – az alábbiak:

1 db 210g üveg rebarbarás szamóca jam (Mentes finomított cukortól és mű édesítőszerektől, ahogy állati eredetű zselésítő anyagtól is)

1-1 csomag 500g hántolt köles és zabpehely (Ha nem szeretnéd darálni a kölest, találsz az alapanyagoknál köles lisztet nálunk)

1 csomag 300g étkezési szódabikarbóna  (Tökéletes sütőpor helyettesítő alapanyag. Élesztőmentes, gluténmentes kenyerek sütéséhez is alkalmas.)

Minden alapanyag külön is kapható és az adott terméknél megtalálható hozzá a leírás itt a webshopban. A termékgalériában találsz hozzá receptet is.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezt a finomság receptet fel is töltöttem.

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka