Akció!

Rebel Kitchen Banán 250 ml (Közeli lejárat: 2022.02.05.)

Én aztán tényleg a kakaón nőttem fel. (Az más kérdés, hogy ma már nem így tennék, vagyis nem “normális” itallal, cukorral.) Az iskolában a tej, kakaónál a kifli mellé én mindig az utóbbit választottam, reggel Ancus kakaóval ébresztett. Kakaót pedig mindenki könnyedén tud otthon készíteni ez is igaz. Nekem mégis olykor jól esik ez a finomság, amiről tudom, hogy nem csak finom, de távol áll tőle minden olyan összetevő, amit ma már tudatosan kerülök.

Van, amikor kibontom és megünnepelek valamit vele az aktuális MOST-ban. Vagy valakivel együtt kakaózunk, és ez olyan jó.

449 Ft

3 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők (allergének vastaggal kiemelve): víz, organikus banán (13%), organikus kókuszkrém, organikus barnarizs szirup, organikus datolya nektár, organikus kesudió, lithotamnium calcareum, himalájai só, étkezési élesztő.

Átlagos tápérték 100 ml-ben : energia 259kj/62kcal, zsír 3,2g, telített 2,4g, szénhidrát 7,3g, ebből cukor 6,2g, rost 0,9g, fehérje 1,0g, só 0,1g

Egyéb: Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, GMO mentes, VEGÁN.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka