Rebel Kitchen Csokoládé 250 ml

Én aztán tényleg a kakaón nőttem fel. (Az más kérdés, hogy ma már nem így tennék, vagyis nem “normális” itallal, cukorral.) Az iskolában a tej, kakaónál a kifli mellé én mindig az utóbbit választottam, reggel Ancus kakaóval ébresztett. Kakaót pedig mindenki könnyedén tud otthon készíteni ez is igaz. Nekem mégis olykor jól esik ez a finomság, amiről tudom, hogy nem csak finom, de távol áll tőle minden olyan összetevő, amit ma már tudatosan kerülök.

Van, amikor kibontom és megünnepelek valamit vele az aktuális MOST-ban. Vagy valakivel együtt kakaózunk, és ez olyan jó.

 

790 Ft

4 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: (allergének vastaggal kiemelve): víz,organikus datolya nektár(9,5%), organikus kókuszrém, organikus kakaó (2%) organikus kesudió.

Átlagos tápérték 100 ml-ben : energia 285kj/68kcal, zsír 3,3g, telített 2,4g, szénhidrát 8,1g, ebből cukor 7,6g, rost 0,5g, fehérje 1,5g, só 0,1g.

Egyéb: Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, GMO mentes, VEGÁN.

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka