Akció!

Sörélesztőpehely 200 g (Gluténmentes) - AJÁNDÉK

Mióta megismertem ezt a csodás alapanyagot, azóta imádom. Tényleg sajtízt lehet vele varázsolni. Csinálok belőle “sajtszószt”, “sajtosrúdat” és több tucat finomságot.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

A csomagolása műanyag helyett könnyedén újrahasznosítható papír, csakúgy ahogy nálunk a száraz alapanyagok elérhetőek.

1490 Ft 1190 Ft

16 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% sörélesztőpehely  Átlagos tápérték 100g termékben: energia 327 kj/ 1370 kcal, zsír 5 g, telített 1,7 g, szénhidrát 9 g, cukor 8 g, rost 27 g, fehérje 49 g, só 0,5 g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka