Sütőtök kocka

890 Ft

18 készleten

Akkor használom az előfőzött sütőtök kockákat, amikor nem kapok a piacon vagy nincs időnk, energiánk a kemény sütőtök pucolásához, magozáshoz és felhasogatásához. Akkor tökéletes. Csak ízesítem, összerottyantom, megszóróm pirított tökmaggal és már kész is a krémleves. Máskor öntetnek is használom, különböző fűszerezéssel köretekre, desszertekhez.

Cukros lé helyett saját főtt levében úsznak a kis kockák az üvegben.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: sütőtök krém és kocka Átlagos tápérték 100g termékben: energia 322kj/171,6kcal, zsír 0,6g, telített 0,5g, szénhidrát 16,5g, ebből cukor 3,9g, rost 0,7g, fehérje 1,5g, só 0g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan termékeink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka