Te döntesz bögre

Hiszem, hogy kevés dolgot tudunk pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásunkat. Állandóan a kezünkben van a lehetőség, hogy döntsünk. Feladjuk vagy megcsináljuk. Sírunk vagy nevetünk. Elkeseredünk vagy megoldást találunk.

A bögrének története van: Egy hosszabb külföldi kezelés után kerestem olyan munkahelyet, ahol nem riadnak meg attól, hogy (még) kerekesszékkel közlekedem. Elszántságom ellenére fél éven keresztül nem találtam munkát, így teljesen mínuszba kerültem anyagilag. Már a kilakoltatás fenyegetett, hiszen tetemes tartozást halmoztunk fel, és én nem tudtam, hogyan tovább. Mielőtt másoktól kértem volna segítséget az akkori helyzetemben, végiggondoltam, én mit tudok adni. És elkezdtem bögréket festeni. Az egyik
oldalára, hogy “Te döntesz” és egy szomorú fejecskét rajzolva, majd a másik oldalára – azt jelképezve, hogy a kezünkben a döntés – egy nagy mosolygós fejet téve. Olvasóimat pedig arra kértem, hogy a bögréért cserébe egy jelképes összeggel segítsenek, hogy ki tudjam fizetni az elmaradásunkat. A hihetetlen pedig megtörtént: néhány nap leforgása alatt annyi megrendelésem lett, hogy sikerült elkerülnöm a kilakoltatást. Az örömöm leírhatatlan volt, de a következő meglepetés még csak ezután jött. Megköszöntem mindenki segítségét és megosztottam a jó hírt. A bögremegrendelések ezek után pedig még nagyobb iramban érkeztek hozzám. És én elgondolkoztam, hogy miért?

Most már tudom: ahogy nekem is, úgy mindenkinek jól jön egy kézzelfogható dolog, ami emlékeztet a borúsnak, nehéznek látszó pillanatokban is:

TE DÖNTESZ, hogy mit hozol ki a pillanatból, a napból, az életedből.

 

2900 Ft

7 készleten

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka