Akció!

Útifű maghéj 100g (Közeli lejárat: 7/31/2021)

Zseniális nedvszívó és annak megtartása miatt használom kenyérsütéshez alapanyagként és sűrítéshez. Nem engedi hamar kiszáradni a “péksütiket”. Nem kell belőle sokat használni. Egy 0,5 kg-os kenyérhez 1,5-2 evőkanál bőven elég.

Közösségi oldalaimon mutatom kreatív felhasználásait a “Receptek” fülhöz pedig ezeket igyekszem fel is tölteni.

890 Ft 490 Ft

14 készleten

Vásárlásoddal a Mosolyka MOST Alapítványt és több magyar ember életét támogatod, akik szívvel-lélekkel készítik és juttatják el hozzád a finomságokat! 

Összetevők: 100% útifű maghéj Átlagos tápérték 100g termékben: energia 125kj/0,039kcal, zsír 0,5g, telített 0g, szénhidrát 4g, ebből cukor 0g, rost 87,8g, fehérje 2,5g, só 0,01g

100 %-os NYAMI garancia

Csak olyan finomságaink vannak, amiket mi imádunk. Viszont mások vagyunk, más nyelvekkel a szánkban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Válogass, rendelj bátran, kóstold meg és ha úgy érzed valami nem a Te ízvilágod, küldünk helyette kóstolót másból. Ha semmit nem találtunk, ami igazán NYAMI élmény lenne számodra, akkor visszafizetjük neked a megrendelt, esetleg nem ízlett termék díját. 

Kiemelten fontos számunkra

növényi alapú kedvesség
környezetbarát tartósítószer mente (1)
tojásmentes állatkísérlet-mente

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek. Depressziós leszek vagy megoldást találok. Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.” Mosolyka