Szívesen lennél Mosolyka Flow partner?

Öröm, hogy érdeklődsz a Mosolyka Flow Vegan food & drink finomságok forgalmazása iránt. Termékeink minden esetben adalék, tartósítószer, tejtermék, tojás, hús, finomított cukor és ízfokozó #MENTES #PRÉMIUM főleg #HAZAI, de minden esetben #VEGAN készítmények, alapanyagok.

A velünk együttműködő növényi üzemek olyan alapanyagokkal dolgoznak, amiket örömmel fogyasztunk mi is minden egyes nap.

Finomságainkhoz nem használunk fel semmilyen állati eredetű összetevőt, így azok szeretettel, legtöbb esetben kézzel készülnek, amiket #VEGAN étrendet követők is fogyaszthatnak.

Van egy féléves célom...

Szeretném, hogy a lakáshitelünk és a segítőmnek a bére havonta biztosított legyen, úgy hogy közben adni tudok és értéket is teremteni.

Ezért keresek országszerte szuper jófej vezetésű 43 kis/nagy boltot, kávézót, éttermet, pizzázót, stb. Olyan együttműködő partnereket, akik szívesen tennék be üzletükbe, ajánlatukba a kedvelt vegán ParadiCsók szószaimat és #MENTES  #FINOM, mindig #KÖRNYEZETBARÁT termékeinket.

Örömmel ajánlom üzletedet olvasóim figyelmébe, ahol Mosolyka Flow finomságok is kaphatóak országszerte. 

Plusz #FORGALMAT, #REKLÁMOT és tőlem egy nagy #MOSOLYT kínálok az együttműködésért.

Ha van kapcsolatod, ötleted, ne tartasd magadban kérlek. Előre is #KÖSZÖNÖM.

Ha te is szívesen forgalmaznád termékeinket, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezünk a részletekkel vagy írj a szepnapot(kukac)mosolykaflow(pont)hu email címre.

Telefonon itt érsz el minket: +36 30 267 02 07